Hvad er RHYTHM NATION - hvad står vi for?

RHYTHM NATION er en danseskole, der tilbyder mange forskellige grene inden for hiphop, disco, rock’n roll, Hit Fit og MGP/Ramasjang-børnedans. Det er en danseskole, som baserer træningen på sjov og spas, samt seriøsitet – og for alle aldre. Vi tilbyder solo og duo dans samt dans på hold – alt med dygtige dansere, som har været med til at vinde utallige medaljer og titler i hus.

 

Formålet er at give børn, unge og voksne mulighed for at finde et fristed ved at udleve danseglæden på forskellige niveauer samt nyde et godt socialt miljø med jævnaldrene i deres fritid.

 

 Foreningen er medlem af Danmarks Sportsdanserforbund (DS) og der vil derfor være mulighed for at stille op til forskellige konkurrencer gennem sæsonen med jævnaldrende fra hele landet, samt løbe af med medaljer fra danmarksmesterskaberne, kauffman cup, UDO, moland cup, Danmark Danser og HHI.

 

- Se vores alle tiders program !

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.01 | 20:51

Vi giver gratis prøvetimer til hvert hold, så du kan frit prøve, hvad der er bedst.

mvh Jørn

...
06.01 | 20:50

Hej Lea, prøv at møde op i morgen fra 1720 til begynder timen. Fra 1815 har vi den øvede time, her er du også velkommen. Så kan vi se, hvad du helst vil.

...
05.01 | 19:05

Hej
Jeg er 13 år.
Jeg kunne godt tænke mig en prøvetime på det hold med Hiphop begynderne/letøvede, men jeg ved ikke om det er for min aldersgruppe.

Hilsen Lea

...
17.12 | 18:56

Hej Julie, det er for alle aldre, men for begyndere. Vi har en time efterfølgende for øvede. De er lidt ældre. Du er velkommen til at prøve denne også.

...
Du kan lide denne side